3DGWW de innovatieve partner op het gebied van digitaal werken in de Infrastructuur.

Diensten

Loading...

Over 3D-GWW

3D GWW de innovatieve partner op het gebied van digitaal werken in de Infrastructuur. Door gebruik te maken van de modernste apparatuur en het toepassen van de meest recente softwareapplicaties staat 3D GWW samen met u garant voor een optimaal resultaat.

3D GWW is een team van professionals met een passie voor de infrastructuur. Vanuit ons hoofdkantoor in Sneek voeren wij opdrachten uit voor klanten door heel Nederland en (Noord) Duitsland. Of het nu gaat om grondradarscans, maatvoering, het maken van 2D tekeningen of 3D (machine-)modellen, het werken met Infrakit, revisie en grondbalans, de verhuur en ondersteuning van GPS-systemen voor op uw (graaf-)machines, 3D-GWW regelt, begeleid en voert het desgewenst voor u uit. Of het nu gaat om een combinatie van genoemde specialismen of een enkelvoudige opdracht, 3D GWW staat voor u klaar.

ADVIES

Ons doel is om u en uw bedrijf te leren kennen - om te ontdekken wat werkt en om nieuwe groeimogelijkheden te ontdekken. Hoe doen we het? Door onze uitgebreide branchekennis, haarscherpe focus en innovatieve ondersteuningsopties.

Home | 3D-GWW

Projecten

Onze opdrachtgevers

 
Button